Nyhed

Fredagens Sikre valg til Julefrokosten…

Så er vi nået til den fredag hvor langt de fleste firma arrangementer omkring julfrokost bliver afholdt. For nogle en super fest og for andre en fest hvor der kan være mange tømrermænd bagefter – også de moralske af slagsen. Og lad nu for H…… bilen stå derhjemme i dag – Logik for Burhøns og Bettere!

Chievo – Juve Stabia = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Julebonus som NY bruger…

Chievo er rigtigt godt med i Serie B denne sæson, men har desværre nogle udfald med mellemrum der gør, at sæsonen ikke har været fuldkommen. Placeringen er dog alligevel nr. 4, dog med hele 10 point op til topholdet Benevento. Men kun 1 point op til nr. 2, som også giver direkte oprykning.

Hjemme foran egne fans er de stadig ubesejrede i denne sæson, med 4 sejre og 3 gange remis. Så her gives der ikke ved dørene. Chievo er nedrykkere fra Serie A og har aldrig tidligere mødt dagens gæster. Vi er sikre på, at det første møde bliver med en sejr.

*

Juve Stabia er oprykkere til denne sæson og klarer sig faktisk hæderligt. Men det er begyndt at halte og de glæder sig nok til at komme på juleferie. Placeringen som nr. 18 skal forbedres, for det betyder direkte nedrykning. N. 16 g 17 skal ud i kval kampe, så det er 15. pladsen der stiles efter. Her er der 4 point op.

3 af Juve Stabia’s 4 sejre er kommet hjemme og i dag er de ude. Her er der faldet en enkelt sejr af og det var til holdet lige under i tabellen Trapani. I dag møder de et mandskab med Serie A opsætning og er selv oprykkere fra Serie C. Det kan kun ende med en hjemmesejr.

Chievo – Juve Stabia = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Julebonus som NY bruger…

[sg_popup id=34623]

To Top