Sikre

Fredagens “Sikre” valg på redaktionen…

Det er England og det er Championship der her har tiltrukket vores opmærksomhed. Et godt hjemmehold der spiller mod formsvagt udehold – ligner et spil der ligger lige til højrebenet – efter redaktionens opfattelse.

Middlesbrough – Leeds = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

Middlesbrough har gjort det rimeligt godt i sæsonen, selvom der har været nogen udsving. Men en placering som nr. 8, kun 3 point fra de sjove pladser, giver stadig masser af optimisme til klubbens fans.

Selvom Riverside Stadium måske ikke er en fæstning, så er de rigtig svære at have med at gøre foran egne fans. Formen er også rimelig og det gør det ikke mindre godt, at de spiller hjemme. En sikker hjemmesejr efter redaktionens vurdering.

*

Leeds halter en hel del med formen i denne periode og der har kun været 1 sejr i de 10 seneste kampe. Det var i den seneste runde hjemme mod Brentford, hvor man hentede en smal 1-0, men det var klart gæsterne der var bedst.

I den kamp kunne man se, at Leed havde arbejdet med defensiven, som har været en udfordring i en længere periode. Men sejren kom nu mest fordi at Brentford ikke kendte deres besøgelsestid. Her er det ude og her tror vi på et nederlag, som de er så vant til.

Middlesbrough – Leeds = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top