Sikre

Fredagens “Sikre” valg på BNs redaktion…

Det er årets sidste fredag i 2017, men trods ugedagen er der fuldt program i de engelske turneringer, grundet det tætte jule/nytårs program og det kan man som Better kun glæde sig over. Det er League One vi har kigget på.

Wigan – Charlton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får Sidste Chance for Super Bonus…

Wigan vil tilbage til Championship og de har noget at have det i. Pt. topper de League One, med 4 point ned til nr. 2, efter de første 23 runder er afviklet, som er præcis halvvejs i turneringen.

Det er blevet til et enkelt nederlag hjemme på DW Stadium i Wigan efter 12 kampe. Kun Bradford, som er ligaens bedste udehold, har formået at hente alle 3 point her. Dagens gæster er langt fra det niveau og taber i dag på DW Stadium.

*

Charlton var godt med indtil for 3-4 runder siden. Her faldt holdet ned i et hul og har tabt deres kampe lige siden. Kun en enkelt sejr i CCT pokalen over Swansea U23 på knebent 3-2, ellers er det kun nederlag.

De 3 seneste nederlag på udebane var mod hold, som er næsten lige så gode hjemme som Wigan og her har man samlet en score på 1-7. Vi tror selv på redaktionen, at Charlton taber med mindst 2 mål, men spiller bare på en ren hjemmesejr.

Wigan – Charlton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får Sidste Chance for Super Bonus…

To Top