Sikre

Fredagens “Sikre” valg på BNs redaktion…

Vi starter op med en kamp fra den næstbedste italienske række Serie B – hvor befolkningen nok i disse dage sikkert leder efter deres fodboldforståelse – efter de blev elimineret af svenskerne i de 2 afgørende VM-kvalkampe!!!

Frosinone – Avellino = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får den Frækkeste Bonus som Ny kunde…

Frosinone er kommet rigtigt godt med i den næstbedste italienske række Serie B, hvor de pt. indtager en 2. plads. Kun 2 gange i deres 14 kampe i sæsonen indtil nu, har de måtte forlade banen som tabere, så det har været en god jævn serie af kampe.

Hjemme på Benito Stirpe i udkanten af Frosinone har de endnu ikke tabt og det vurderer vi på redaktionen, at de heller ikke gør i dette opgør. 2 ud af de 6 kampe foran egne fans er endt remis, men vi mener at Frosinone er et niveau bedre end dagens gæster, når de spiller på Benito Stirpe.

*

Avellino ligger i midten af tabellen, med kun 3 point ned til de grimme pladser der kan ende med nedrykning. Avellino er faktisk et OK mandskab, men de har en del udfordringer når det kommer til det defensive fokus.

Det er især synligt ude, hvor de satser for meget og for ofte kommer i ubalance på den bagerste del af banen – og det koster. På udebane hedder scoren 7-14, så et frækt ciffer-tips kunne være 1-2. Vi går dog bare efter den rene hjemmesejr.

Frosinone – Avellino = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får den Frækkeste Bonus som Ny kunde…

To Top