Sikre

Fredagens “Sikre” valg på BNs redaktion…

Det er stadig landskamps uge og mens vi venter på disse kampe her i weekenden, har vi været et smut nede i den hollandske næstbedste række 1. Division og hente dagens “Sikre” anbefaling på BettingNews – som er valgt som en “Dobbelt-Chance”.

Sittard – Nijmegen = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor DU kan hente markedets NYE Fede Bonus…

Sittard er drøn stærke hjemme, hvilket de også har vist i denne sæson med maksimumpoint efter de første 4 kampe på Fortuna Sittard Stadion, hvor scoren er fornemme 13-3.

Men formen er i det hele taget godt også på udebane og det har placeret dem på en 2. plads, med 4 point ned til nr. 3, som er dagens gæster fra Nijmegen. Vi skal hele 10 kampe tilbage for, at finde det seneste pointtab hjemme på Fortuna Sittard Stadion.

*

Nijmegen er lige så gode hjemme som Sittard, men til forskel fra hjemmeholdet, har Nijmegen ikke helt den samme styrke og formåen, når de spiller på fremmed græs.

Kun 2 point efter 3 udekampe fortæller at det er her de skal steppe op, hvis de skal blive ved med at ligge med i toppen og slå med om oprykning. Vi er dog ganske sikre på, at de ikke vinder dette opgør, men er stærke nok til at stå i vejen til en evt. remis.

Sittard – Nijmegen = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor DU kan hente markedets NYE Fede Bonus…

To Top