Sikre

Fredagens “Sikre” valg på BN…

Efter et par dage med portugisisk fodbold starter  vi denne første fredag i det 2018 op med et opgør fra den bedste italienske række Serie A, hvor det ikke er mesterskabs aspiranter der her tørner sammen, men hold fra den anden ende.

Chievo – Udinese = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får op til kr. 2.000,- at lege med som Ny Kunde…

Chievo er i den grad i krise og har kun fået 1 point i deres seneste 5 kampe, efter en ellers meget lovende start på sæsonen. Skader er en del af det, men truppen burde være stor nok til at håndtere disse.

Det er spillet der ikke fungerer og der er så også ved at være uro i geledderne, hvilket som regel indikerer, at en trænerfyring er nært forestående. Kun 1 sejr i de seneste 5 hjemmekampe får os på redaktionen til at tro på endnu et pointtab i dagens opgør.

*

Udinese har ramt en forrygende form i denne periode og kun et nederlag til Napoli i Coppa Italia, ødelægger det gode billede som Udinese har vist i hele december måned.

5 sejre i træk hjemme og ude hvor man blandt andet har slået Inter på San Siro, det er der ikke mange der gør. Vi tror faktisk at Udinese vinder dette opgør, men har garderet for en remis, da italienske hold har en tendens i den retning.

Chievo – Udinese = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får op til kr. 2.000,- at lege med som Ny Kunde…

To Top