Nyhed

Fredagens “Sikre” valg på BN…

Fredag og almindelige turneringskampe er hvad der er på programmet, efter midtugens internationale og vigtige opgør fra hhv. CL og EL. Men heldigvis har flere lande indført fredagskampe i deres bedste række.

Maritimo – Chaves = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Frækkeste Bonus at spille for…

Maritimo fra den bedste portugisiske række Premeira Liga er kommet til 3. runde og Maritimo begynder allerede at ligne sig selv fra de tidligere sæsoner. Hjemme er man skarp og på udebane er det lige modsat.

De absolut bedste hold har de det svært med hjemme på Estádio dos Barreiros, men de hold der ligger lige under topholdende og nedefter, plejer de at have rigtigt godt styr på og det vil de også have på Chaves i dag.

*

Chaves er også gode hjemme og noget mere jævne på udebane. Men i premieren kunne man se, at konceptet på udebane ikke var kommet helt på plads, da man tabte med hele 0-5 til FC Porto.

Indrømmet FC Porto er en bedre modstander end hjemmeholdet, men når Maritimo spiller foran egne fans, løfter de tit deres niveau så højt, at man undre sig over at de ikke er tophold. Så Chaves får en hård dag på kontoret, som ender med et nederlag.

Maritimo – Chaves = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Frækkeste Bonus at spille for…

To Top