Nyhed

Fredagens “Sikre” valg fra Spanien…

Så blev det fredag og igen er der ordinære turneringskampe fra de større europæiske ligaer og vi er straks hoppet ned i den bedste spanske række La Liga, hvor vi synes vi får et godt odds på en af “Sikre”.

Huesca – Vallecano = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Huesca rykkede op i den bedste spanske række efter sidste sæson, ligesom dagens gæster fra Vallecano. Så det er 2 hold der absolut kender en del til hinanden fra laget under La Liga.

Det er Huesca der har haft de bedste oplevelser i deres indbyrdes møder på Estadio El Alcoraz i Huesca. Her skal helt tilbage til 2009 for, at finden den seneste kamp hvor gæsterne fik point.

Ligeledes er Huesca startet flot med 4 point efter 3 kampe – vel at mærke alle sammen på udebane. Kun Barcelona var en alt for stor mundfuld, som brugte dem til at tørre røv, med en sejr på 8-2.

Der er nu gået lidt tid siden da med landsholdspause og mon ikke de nok skal være klar til rivalerne de plejer at møde i La Liga 2. Vi tror på ingen måde på et nederlag til hjemmeholdet.

*

Vallecano har slet ikke formået at lægge fra land endnu. 2 kampe, nul point og en score på 1-5, fortæller lidt om at de har det stramt.

Det skal dog til deres forsvar siges, at dagens hjemmehold ikke er på niveau med Sevilla og Atl. Madrid, som var de 2 første hold de har mødt. Så begge hold har det svært med de gode hold i La Liga og skal derfor have point fra de minde, hvis de skal overleve.

Og det er i princippet sådan en kamp her som Vallcano skal håbe på point. Men de har det svært på Estadio El Alcoraz og med deres nuværende form og et fornuftigt kørende Huesca mandskab, tror vi ikke å sejr – men en remis er mulighed.

Huesca – Vallecano = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top