Nyhed

Fredagens Sikre valg fra Schweiz Challenge League…

Det er fredag og starten på weekenden og en masse spændende kampe, både spille mæssigt – men også seværdige. Vi starter dog ud med en af de mindre ligaer i Europa, nemlig den næstbedste schweiziske række.

Grasshoppers – Wintherthur = 1 = Odds 1,70
Spillet hvo du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Grasshoppers skal tilbage i den bedste schweiziske liga Super League, så hurtigt som muligt. De har da også et setup der er det bedste i den næstbedste række og det dyreste. Så en oprykning forventes.

Starten af sæsonen har da også været godkendt, hvor Grasshoppers ligger på en 2. plads, med 1 point op til Lausanne, efter de første 4 runder. Selv om de tabte seneste hjemmekamp, er de stadig langt stærkere her end ude. Vi tror de tager en ny sejr foran egne fans i dag.

*

Wintherthur spillede også i Challenge League i sidste sæson og kom ikke med op, efter en svag afslutning på sæsonen. De har oppet sig i optaktsperioden og har da også fået lagt hæderligt fra land.

De tabte dog me hele 0-6 til topholdet Lausanne, som vi mener har samme styrke som dagens hjemmehold. De taber helt sikkert ikke med 6 mål igen, men de har det svært med de hold der burde spille i Super League.

Grasshoppers – Wintherthur = 1 = Odds 1,70
Spillet hvo du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top