Nyhed

Fredagens Sikre valg fra Ligue 1 i Frankrig…

Så blev det weekend og den begynder at ligne sig selv igen, efter flere og flere af de europæiske ligaer igen har fået fløjtet igang. Der mangler dog en stadig nogle fra den sydligste del af Europa – men så er vi også ved at være der.

Monaco – Lyon = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Monaco havde en – “Jeg kunne brække mig” sæson i fjor og overlevede nærmest kun lige. De kom dog en smule igang i den sidste del af turneringen – men prangende eller overbevisende var det aldrig.

Nu er der blevet solgt flere af de spillere som havde det svært – eller bare ikke kunne indordne sig og især i defensiven er Monaco blevet væsentligt forstærket.

Vi er helt sikre på, at denne sæson vil blive i den modsatte ende af tabellen og Lyon vil være det første hold, der ikke anser Monaco som et let bytte – som de sand for dyden måtte siges at være i fjor.

*

Lyon har ikke haft den bedste optakt til den nye sæson. De er faktisk nærmest blevet brugt som slagtefår og har stort set ikke oplevet succes i træningskampene.

Lyon slog Arsenal med 2-1, efter at have set ringe ud i hele kampen. Lyon havde aldrig fået et ben til jorden, hvis Arsenal havde valgt en bare lidt stærkere opstilling.

Vi har svært ved at se, at Lyon skulle gøre væsen af sig fra starten af sæsonen – men det betyder jo ikke at de kan løfte spillet og formen, efterhånden som turneringen kommer i gang – men i dag vinder de i hvert fald ikke.

Monaco – Lyon = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top