Nyhed

Fredagens “Sikre” valg fra Frankrig’s Ligue 2…

Så blev det fredag og der er sikkert en del, hvor denne dag vil gå i glemmebogen fordi man ikke lige kan huske hvad der sket i går – det er jo julefrokost tid. Men for dem der ikke har været afsted eller som er blevet friske nok, har vi igen 3 anbefalinger til dagens spilleprogram.

Brest – AC Ajaccio = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus bed første indskud 122%…

Brest er med helt fremme hvor det er sjovt, da de pt. indtager en 2. plads, kun 3 point efter topholdet Metz. Kun 2 kampe tabt i sæsonens første 15 kampe og scoreren hedder 28-15, så de har haft en god sæsonstart.

Det enlige nederlag hjemme foran egne fans var mod netop Metz, men dagens gæster er så langt fra det niveau som Metz befinder sig på, at det virker usandsynligt at gæsterne skulle få point med herfra.

Efter 8 kampe er der 5 sejre og 2 gange remis og man har scoret 17 gange. Så det er et snit på ca. 2 mål hjemme på Stade Francis-Le Blé i Brest. Man har så lukket 8 ind, som er 1 mål i snit. Så en 2-1 sejr kunne være et oplagt resultat – men sejr bliver det under alle omstændigheder.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

AC Ajaccio har ikke smagt sejrens sødme de seneste 5 runder, hvoraf de 3 er endt med nederlag. Kun senest kamp hjemme mod Clermont holdt man buret rent. Ellers har det været 2 mål til modstander i de 4 seneste kampe. 

På udebane er det kun lykkedes at score 4 gange og når defensiven heller ikke fungerer, er det svært at få succes. Det vidner den nuværende placering som nr. 17 da også om og det er den sidste plads over stregen. Det bedste hold under stregen har samme point antal og kan med en remis eller sejr i deres kamp, smutte forbi AC Ajaccio – og så er de under stregen. For de levnes ingen chance for at få point i dette opgør.

Brest – AC Ajaccio = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus bed første indskud 122%…

To Top