Nyhed

Fredagens Sikre valg fra Englands bedste liga…

Med kun 2 runder tilbage af den engelske Premier League, er vi nået til den fase hvor de enkelte hold skal ud og spille den sidste hjemmekamp i sæsonen. Er holdet ikke i en situation der skaber motivation, så som op- eller nedrykning – så vil de altid gerne afslutte ned et godt indtryk.

Everton – Burnley = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller via PC…

Everton har mere end rigeligt sat et flot aftryk foran egne fans i den seneste periode. De har nærmest dræbt favoritterne i den senere periode. Hele top 5 har været forbi i de seneste 5 hjemmekampe.

Det ville for andre hold have betydet 0 point. Men Everton har faktisk vundet de 3, spillet en enkelt remis, men måtte bøje sig for Manchester City. United, Arsenal og Chelsea tabte alle på Goodison Park og det gør Burnley også.

*

Burnley kan trække vejret roligt, da de allerede har sikret sig tilstedeværelsen i Premier League, også i næste sæson. Da det var en realitet, tog de straks deres badetøfler på – sådan virker det i hvert fald.

Men de seneste modstandere har også været mod top, så godt for Burnley at de fik de nødvendige point inden da. De fik dog spillet en fornem remis hjem hos Chelsea, men det skyldtes nok mest at Chelsea havde fokus rettet mod EL.

Vi tror at Burnley gemmer krudtet til den sidste kamp på hjemmebane, menselvfølgelig går ud over spiller en professionel kamp i dag. Everton vinder med et par mål og siger pænt tak for sæsonen hjemme på Goodison Park.

Everton – Burnley = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller via PC…

To Top