Sikre

Fredagens Sikre valg fra den italienske liga…

Vi starter op i det italienske denne fredag, hvor det er landets næst bedste række Serie B, der står for at lægge kamp til dagens “Sikre” anbefaling. Det er helt klart 2 mandskaber der formpilen i hver sin retning og det er hjemmeholdet hvis pil der peger op ad.

Brescia – Crotone = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

Brescia har lagt sig i toppen af Serie B, efter 3 sejre og en score på 10-3. 2 af kampene har endda været på udebane, så der er masser af selvtillid og godt spil at spore i Brescia indtil videre i denne sæson. Brescia var med i kvalspillet om oprykning, men røg ud til Cittadella. Man har investeret lidt mere i et par spillere og går efter den direkte opryning. Indtil videre ser det ud til at det går den rigtige vej.

Da de seneste spillede hjemme på Mario Rigamonti i udkanten af Brescia, vandt de med hele 5-1 over Cosenza, som er bedre placeret end dagens gæster og har lukket det samme antal mål ind. I det hele taget er det sjældet, at Brescia ikke score 2-4 mål i deres hjemmekampe og det er også hvad vi forventer i dag. Vi spiller dog bare lige på, da odds’et slet ikke er så tosset.

*

Crotone har fået 2 point efter 3 kampe og begge de kampe de spillede remis, var hjemme foran egne fans. Den eneste udekamp de har spillet, tabte de med 2-4 til Cittadella, som ikke er helt med fremme. Så det er som udgangspunkt ud til at blive en lidt stram sæson for Crotone. Det er defensiven der slet ikke er kommet på plads endnu, men offensivt har de også selv udmeldt, at de halter bagefter deres egne ønsker.

Vi tror ikke at Crotone ender som nedrykkere, men de er slet ikke hvor de skal være endnu i denne sæson. I forvejen er de ikke særligt bevendte op udebane og det har de jo også vist allerede i denne sæson. Crotone skal op imod rækkens mest formstærke mandskab og endda på udebane. Vi er sikre på, at de får ørene i maskinen og taber med mere end 1 mål.

Brescia – Crotone = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

To Top