Nyhed

Fredagens “Sikre” valg fra Bundesligaen…

Så blev det endelig weekend og det betyder en masse ordinære kampe, hvor vi kan bruge vores normale parametre, som vi bruger til at udstikke anbefalinger med.

Frankfurt – Düsseldorf = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får flest Freebet tilbud som kunde…

Frankfurt har fået gang i maskineriet efter en noget ujævn start. Men de seneste 2 Bundesligakampe, samt EL kampen mod Lazio har alle givet en sejr og det tegner til en formfremgang.

Hjemme på Commerzbank-Arena har de helt klart en fordel med en fanatisk fanskare bag sig. Hvis de har fået styr på defensiven i landsholdspausen, er vi slet ikke i tvivl om udfaldet af dette opgør – en sikker hjemmesejr.

*

Düsseldorf er kommet op i det fine selskab og hr mærket, at her bliver der ikke givet noget som helst ved ørene. 5 point efter 7 kampe, som er kommet efter 1 sejr og 2 gange remis, viser de har det stramt.

Den samlede score er 5-11, hvor den på udebane hedder 1-4. SÅ vi skal ikke forvente andet end et meget defensivt orienteret hold, som går efter det point de startede kampen med. Vi vurderer dog, at Frankfurt scorer mindst 1 gang og det kan vise sig at være nok.

Frankfurt – Düsseldorf = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får flest Freebet tilbud som kunde…

 

To Top