Nyhed

Fredagens Sikre valg af landskamp…

Endnu en dag med masser af landskampe, men vi har dog i et enkelt tilfælde valgt at medtage en kamp fra en noget mere ordinær turnering. Men vi starter op med et ganske interessant hold ved denne kval.

Tyrkiet – Albanien = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Tyrkiet virker tændte og opsatte ved denne kvalifikations turnering og det gjorde det ikke mindresjovt, at vinde over Frankrig. Så holdet har sat sig store forventninger til sig selv. Men de topper da også gruppen over hold som bl.a Fankrig og Island, som begge var med ved seneste slutrunde.

Kun Island har besejret Tyrkiet oppe på vulkanøen, men det er også et svært sted at spille. Ellers har de vundet alle de øvrige 5 kampe i puljen og har derfor 15 point og en score på 14-2.

Vi kan ikke i vores vildeste fantasi forestille os en udesejr af det gæstende mandskab og ikke engang point tror vi på. I Tyrkiet har alle hold det svært og når det er landsholdet så er der virkelig tryk på den tyrkiske heksekeddel.

*

Albanien er et mandskab der er på vej frem, men der er stadig en del vej op til niveau 2, som vi nok må erkende at Tyrkiet er ved at høre til. Men Albanien har opnået 9 point efter deres 6 kampe, med pligtsejre over hhv. Andorra og Moldova.

Men de slog faktisk også Island i deres seneste kamp. Godt nok hjemme, men det er alligevel værd at bemærke, at de rent faktisk godt kan spille fodbold, sålænge det er hjemme foran egne fans. Det er det ikke i dag og det taber både stort og sikkert.

Tyrkiet – Albanien = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top