Sikre

Fredagens “Sikre” valg af Expertpanelet…

Så blev det weekend og nu er der igen ordinære turneringskampe at kaste sig over, som er noget mindre uforudsigelige, end landskampe og pokalkampe nogle gange kan være. Her er det den franske Ligue 2 der lægger kamp til dagens “Sikre”. 

Niort – Paris FC = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan Se kampen LIVE og spille på den…

Niort ligger efter de første 5. runder af den franske Ligue 2 på en 9. plads, men der er kun 4 point op til topholdet. Niort er udfordret på udebane og har nærmest tradition for det, så heldigvis for dem er kampen hjemme på Stade René Gaillard i byens udkant.

Og de første 3 hjemmekampe i denne sæson har da også givet 2 sejre og en enkelt remis og en score på 4-1, men det er jo også kun efter 3 kampe. Hjemme fungerer defensiven rigtigt godt og man kender vejen til målet – de henter igen alle 3 point.

*

Paris FC har med et point mindre end hjemmeholdet, placeret sig på en 13 plads, med en negativ score på 4-7. Så de er heller ikke rigtigt kommet igang endnu.

Paris FC har godt nok fået en sejr i deres første udekamp, men vi vurderer på redaktionen, at det mere var Bourg Peronnas der ikke var klar fra starten. De scorer ikke mange mål og har lidt udfordringer med defensiven – vi har ikke tiltro til Paris FC i dag.

Niort – Paris FC = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan Se kampen LIVE og spille på den…

To Top