Sikre

Fredagens “Sikre” valg af Experterne…

Vi har igen ramt den gode form og tager den selvfølgelig med ind i weekenden, som for de fleste betyder fridage og hygge sammen med dem man gider at være i selskab med – og vi har valgt at være sammen om denne kamp i den engelske Championship.

Wolverhampton – Fulham = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus tilbud…

Wolverhampton topper den næstbedste engelske række og har efter 15 kampe, kun tabt 3 af slagsen. De er rækkens absolut mest scorende hold og i dag spiller de hjemme på Molineux Stadium hvor de stort set aldrig giver noget væk.

Et enkelt nederlag er det blevet til hjemme, men også 5 sejre og en enkelt remis. Ligeledes er formen rigtig god og har det været gennem hele efteråret og vi tror ikke på et svagt spillende Fulham slår Wolves hjemme på Molineux Stadium.

*

Fulham har haft det stramt i en længere periode, efter et ellers tilfredsstillende udlæg i sæsonen. Kun 2 sejre i de seneste 8 kampe og ingen af dem har været i de 4 seneste. Så det virker unægteligt som en fortsættelse af form nedgangen.

Fulham er ikke nødvendigvis ringe på udebane og har i starten fået skrabet 11 point sammen ud af 21. Men med en faldende form og på udebane mod et tophold der føler de kan gå på vandet – så ser det rigtigt svært ud for gæsterne fra Fulham.

Wolverhampton – Fulham = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus tilbud…

To Top