Sikre

Fredagens Sikre tyske opgør fra Bundesligaen…

Her har vi hentet et opgør mellem 2 mandskaber hvis form stritter i modsatte retning, som også deres placering gør. Odds’et er kun fornuftigt fordi, at de ringe hold spiller hjemme og favoritterne ude. Men i vores optik er odds’et faktisk for højt.

Bielefeld – Wolfsburg = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

Bielefeld har havde en smule tur i den, men er igen faldet tilbage i form og har tabt de 2 seneste runder. Det var hhv. hjemme mod Frankfurt, men også mod et lige så formsvagt mandskab FC Köln. Så det virker til, at Bielefeld er ved at grave sig ned i dyndet og forbereder sig på en nedrykning.

De ligger da også lige på den forkerte side af stregen mod 2. Bundesliga og Mainz, der ligger 3 point efter, virker til at have fundet en form. Så Bielefeld kan faktisk ikke rigtigt tåle at sætte point til, før det begynder at knibe med muligheder for overlevelse. Vi kan ikke finde noget, hvor vi tror på, at de har nogen som helst chance.

*

Wolfsburg tordner derud af og ligner et mandskab der vil slås med om medaljer. i Seneste runde mødte de formstærke BM Gladbach, hvor de måtte nøjes med en pointdeling. Men det var en kamp med 2 gode hold, hvor begge mandskaber spillede en del mere afventende end de plejer at gøre. Men begge holds gode form aftvang nok noget respekt på forhånd.

I dag er det en noget mere overkommelig modstander – i hvert fald på papiret. Ligeledes har Wolfsburg også været gode på udebane, hvor de kun har tabt til Bayern og Dortmund. Så med hjemmeholdets styrke og form, så virker dette som en walkover for Wolfsburg.

Bielefeld – Wolfsburg = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

To Top