Sikre

Fredagens Sikre tyske DC kamp på BettingNews…

På denne forårs fredag starter vi ud med et spil fra den bedste tyske række Bundesligaen. Her er det 2 mandskaber fra den nederste halvdel der tørner sammen og især gæsterne har hårdt brug for point, hvis de skal overleve denne sæson i den bedste tyske række. Men det bliver svært i dag, mod et af de bedre hjemmehold i rækken.

Augsburg – FC Köln = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Augsburg burde have sikret sig forbliven i Bundesligaen, selv om man siger at alt kan ske. Men med 5 runder tilbage, så skal djævlen næsten blandes ind i det, hvis det ikke skal lykkedes. Augsburg gjorde det ellers godt i starten af sæsonen, men er faldet tilbage i 2021, grundet dårlig form og en del skader. Men truppen virker igen fit for fight og når Augsburg spiller hjemme, er de altid en vanskelig størrelse. Hjemme har de kun tabt 1 kamp ud af de seneste 5 af slagsen og det var til Wolfsburg fra toppen af Bundesligaen. En hel del bedre placeret end dagens gæster.

Augsburg plejer også at have godt styr på dagens gæster fra FC Köln. Vi skal helt tilbage til 2008 for at finde en sejr til gæsterne på WWK Arena, efter følgende er det blevet til 4 sejre og 3 gange remis til Augsburg. Men historikken betyder ikke så meget i dag – men til gengæld motivationen. Augsburg har et lidt svært program tilbage, så med 3 point i dag er der ingen ko på isen mere og de er helt sikret en sæson mere i Bundesligaen. Vi tror de gør arbejdet færdigt, men en remis kan også gøre det for os på BettingNews.

*

FC Köln kæmper en hård kamp og er da også lige ved og næsten. Men de befinder sig stadig på den forkerte side af nedrykningsstregen, men der er kun få point op til en redning. Men når de hold man kæmper imod får point og man selv ikke får lige så mange, så er det op af bakke for ethvert mandskab. De har stadig en chance, men vi er efterhånden ved at miste troen på FC Köln, selv om de stadig spjætter.

I seneste runde spillede de på udebane mod Leverkusen, og her endte kampen med endnu et nederlag til FC Köln på 0-3. Så det var 9 kampe i streg med kun 1 point på kontoen. Selvfølgelig vil de kæmpe for den teoretiske chance, men begge de mandskaber de kæmper med om den sidste nedrykningsplads, ligger både foran i tabellen og er i bedre form. Vi tror at FC Köln har udspillet sin rolle i denne sæson, med kun 5 runder tilbage.

Augsburg – FC Köln = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

 

To Top