Nyhed

Fredagens Sikre svenske anbefaling på BN…

Så blev det weekend og det ser ud til at der lige bliver en sidste mulighed for super godt vejr, med varme og masser af sol. Vi føler også at der er masser af sol over vores Sikre anbefaling fra den bedste svenske række.

Sundsvall – Djurgården = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Sundsvall havde faktisk et fornuftigt udlæg, men er faldet fuldstændigt sammen efterfølgende. Det virker nærmest som om holdet er gået i opløsning. Det er da også årsagen til, at de ligger og roder på en bundplacering.

Ser vi bort fra pokalkampene, skal vi helt tilbage til april for at finde den seneste turnerings sejr. Sundsvall er klart det ringeste hold i rækken og det hold der har absolut den dårligst form og mandskab. De får heller ikke point i dag.

*

Djurgården ligger i den modsatte ende af tabellen som tophold. AIK og Malmö ligger lige efter, så Djurgården har fået skruet en fin sæson sammen indtil nu. 50 point efter 23 kampe er godkendt når man hedder Djurgården.

På udebane er de også rækkens bedste mandskab med 23 point efter 11 kampe. Kun 2 gange har de forladt banen som tabere og kun gange er de rejst hjem med en remis. Så det er blevet til 7 sejre indtil videre. Den 8 udesejr kommer helt sikkert i dag.

Sundsvall – Djurgården = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top