Nyhed

Fredagens Sikre Superliga anbefaling…

Så blev det weekend og vejrtroldene har lovet at den bliver dejlig forårsagtig og med lige under 20 grader. Det er perfekt fodboldvejr, både som spiller og tilskuer og det satser vi også på, at vores anbefaling er.

Vendsyssel – Randers FC = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Vendsyssel skal undgå at slutte på sidste pladsen i deres nedrykningsgruppe og det ser ud til, at de selv kan afgøre det, hvis de får mindst 1 point i dagens hjemmekamp.

Formen er måske ikke prangende, men motivationen og den sportslige fremgang på banen, vil smitte af på dette opgør. For små 3 uger siden hentede Vendsyssel det 1 point i Randers og vi forventer at de igen får mindst det 1 point på hjemmebanen.

*

Randers FC kan også nøjes med 1 point og slutte som vinder af gruppen. AaB har 3 point mindre, så Randers skal ikke vinde for hver en pris. De går selv følgelig til kampen med en vindermentalitet, som i alle andre kampe.

Men vi fornemmer en form der er lidt passiv og afventende, og efter dette opgør står de overfor de vigtige kampe, der kan sende dem til Europa. Vi tror ikke at Randers lægger alt deres motivation ind i dette opgør, men spiller lidt med en trukket håndbremse.

Vendsyssel – Randers FC = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top