Sikre

Fredagens “Sikre” spil på redaktionen…

Så er det igen ordinære turneringskampe der er på programmet og vi indrømmer da gerne, at den første runde i CL og EL gav os en del udfordringer, som til så mange andre – og det påvirkede regnskabet i den forkerte retning.

Men så springer vi sgu’ op på krikken, der hvor vi faldt af, og sætter straks i gallop mod gevinsterne, som vi plejer at få mange af. Dagens 2. anbefaling er dagens “Sikre”, som også er hentet i den franske Ligue 2.

Paris FC – Tours = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får Kr. 50,- ved download af App uden NemID…

Paris FC har fået en godkendt start på sæsonen, men tabte dog til 2 af de mest formstærke hold i starten af sæsonen. Men 10 point efter 6 kampe er selvfølgelig ikke prangende, men der er trods alt kun 4 point op til nr. 1

Paris FC har så fået rettet lidt op på de fejl de lavede mod ex.vis LeHavre, som var af defensiv karakter og har kun lukket 1 mål ind, i deres seneste 3 kampe.

De spillede en træningskamp i landskamps ugen mod Troyes fra Ligue 1 og her spillede man også til nullet. Herefter har man slået Niort på udebane, så formen er helt klart stigende og det fortsætter hjemme på Stade Charlety i Paris i aften.

*

Tours er udfordret igen i denne sæson efter de i den seneste kun lige klaret cuttet stort set. De har skilt sig af med 2-3 spillere, grundet den indtægt de gav og det har givet Tours rimelig store udfordringer – især i front.

Efter 6 kampe har de kun formået at nette 3 gange – men har flittigt lukket hele 2 mål ind i snit pr kamp og det er 12 stk. Derfor er de placeret næstsidst med 1 point.

Selv om de hentede det ene point i seneste udekamp mod Auxerre, så er det helt klart fordi Auxerre også er stort set lige så elendige, med en stort set identisk score.

Paris FC – Tours = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får Kr. 50,- ved download af App uden NemID…

To Top