Sikre

Fredagens “Sikre” spil på BN…

Vi starter denne fredag op med et rigtigt engelsk lokalopgør med alt hvad det kan indebærer, når 2 klubber fra samme by mødes. Et historisk opgør der går mange generationer tilbage med ære, med disse 2 hold fra Championship.

Sheffield Utd. – Sheffield W. = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3x igen som Bonus…

Sheffield Utd. har i denne sæson haft noget bedre resultater end søsterklubben fra den anden ende af byen. Det plejer at være omvendt, men Sheffield Utd, har virkelig fået samlet en stabil og kompetent trup til denne sæson.

De ligger med fremme på en 7. plads, som er pladsen lige udenfor det sjove selskab, men det skal de nok ende i, da formen er god og pilen længe har peget op af.

Ude er de jævne, men har alligevel skrabet 5 sejre sammen og 17 point. Hjemme er stabiliteten ikke helt oppe og ringe, men det er alligevel blevet til 8 sejre i 13 kampe. Sheffield Utd. vandt det omvendte opgør på udebane med 4-2 og vi er sikre på, at de vinder igen.

*

Sheffield W. har slet ikke haft samme sæson som de senere år og slås en del med at få det til at hænge sammen på banen. Ligeledes var julen hårde program heller ikke særligt nådigt mod Wednesday, da de har fået 5 ud af 24 mulige point.

De popper op i ny og næ på udebane, men de har ikke så gode erfaringer med Bramall Lane, som er navnet på søsterklubbens hjemmebane, et sted man helst ikke vil tabe.

Vi ser dog på redaktionen, at form og mandskab slet ikke hænger ordentligt sammen i denne sæson og mod et motiveret United hold, hjemme på Bramall Lane. Dette Ultra lokalopgør ser vi kun kan gå en vej –  og det er en hjemmesejr.

Sheffield Utd. – Sheffield W. = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3x igen som Bonus…

To Top