Sikre

Fredagens Sikre spil på BN…

Endelig blev det weekend og man kan kun håbe på, at vejrguderne forbliver i bragende godt humør, som de har været hele ugen. Men nu er det fodbold det drejer sig om og ikke vejrudsigten. Vi starter op i den bedste belgiske række Jupiler League.

Charleroi – Genk = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge Nem ID…

Charleroi startede sæsonen med brask og bram og var toneangivende i ligaen i den første periode. Men deltagelsen i Europa League slot dem åbenbart ud af rytmen, for det haltede noget indtil kampene fra denne turnering var overstået.

Siden december er der igen kommet mere facon over mandskabet og igen er der flere kampe der giver point, end kampe der tabes. Kun et nederlag i de seneste 6 kampe fortæller, at de igen er ved at finde melodien og det er især hjemme at det går væsentligt bedre. Vi tror på en smal sejr – eller minimum en remis.

*

Genk startede er røget ind i stime af dårlige oplevelser og resultater. Det så ellers ud som om, at den lidt magre start kun var en sårlig periode. Men holdet er blevet mere og mere ujævnt i deres præstationer og derfor også når det kommer til at hente point. Hjemme er de stadig hæderlige i deres præstationer – elv om de ikke er prangende.

Men på udebane ser det noget anderledes ud. Hvis man ser bort fra pokalkampe mod hold fra lavere niveau, så er der ikke mange successer at se tilbage på. De 5 seneste udekampe har kun givet 1 point og vi tror da heller ikke, at de får mere i dag – hvis overhovedet nogen.

Charleroi – Genk = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge Nem ID…

To Top