Sikre

Fredagens “Sikre” spil på BN…

Dagens første anbefaling er dagens “Sikre” spil, som vi i dag har hentet i den næstbedste hollandske liga 1. Division, hvor det er et formstærkt mandskab der møder et af rækkens bundhold – vi tror på en hjemmesejr.

Den Bosch – Helmond = 1 = Odds 1,65
Spillet hos den Nye Bookmaker med den Fede Odds…

Den Bosch fik en rigtig skidt start på sæsonen med 3 nederlag i de første 5 kampe. Men siden har de kun spillet gange  remis og vundet de øvrige 4 – så pilen peger i den rigtige retning.

Den ene kamp man har tabt på hjemmebane var i starten af sæsonen, men ser man samlet tilbage på de seneste 8 hjemmekampe, er dette det eneste nederlag. Så en enlig svale får ikke redden til at falde ned.

*

Helmond kæmper stadig med det dårlige udlæg og det er stadig efter 10. runder, kun blevet til en enkelt sejr. Ellers hedder den 3 gange remis og 6 nederlag. Og der er ligesom ikke noget der indikerer fremgang eller andet der kunne løfte holdet.

De Vliert er heller ikke den bedste udebane Helmond kender. De seneste 4 gange de har været det gæstende hold, er de rejst hjem med et nederlag og den 5. gang i streg kommer i dag.

Den Bosch – Helmond = 1 = Odds 1,65
Spillet hos den Nye Bookmaker med den Fede Odds…

To Top