Sikre

Fredagens “Sikre” spil fra Superligaen…

Vi starter denne fredag op med et spil fra den danske Superliga, hvor det er en kamp fra nedrykningsgruppen om overlevelse i landets bedste række – og vi har fundet vores favorit i dette opgør.

AGF – Helsingør = 1 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

AGF og David Nielsen er ved at finde en balance der med stor sandsynlighed vil give fremgang på sigt for den Aarhusianske klub. Det er specielt stabilitet, som han har formået at få banket ind i mandskabet.

Vi kan på ingen måde forestille os på redaktionen at AGF på nogen måde skulle komme i fare og selvom de hjemme på Ceres Park ikke har været ovenpå i alle deres opgør, så er dagens modstandere et hold som vi ikke levner mange chancer.

*

Helsingør har haft en historisk oplevelse, med deres første optræden i landets bedste række – og præstationen virker godkendt, selvom de ikke vil overleve deres første sæson.

Men holdet har vist at det udviklet sig og efter sommerferien hvor de igen er i den næstbedste række, vil de tilhøre toppen fra starten og helt sikkert igen være med i kampen og at vende tilbage. Men den tid den glæde – i dag taber de, men de lægger sig selvfølgelig ikke bare ned – men AGF er bare langt stærkere.

AGF – Helsingør = 1 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top