Sikre

Fredagens “Sikre” spil fra Spanien…

Fredagens første anbefaling er hentet i den varme del af Europa, Spanien – men heldigvis er der sneget sig en hel del varme op til i dag og ingen tvivl om, at den har været længe ventet. Kampen er fra La Liga 2.

Cadiz – Almeria = 1 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Cadiz er faldet en lille smule i niveau, men de ligger dog stadig kun 2 point fra 1. pladsen. De har spillet nogle kampe remis og derfor er de ikke tophold lige pt.

Estadio Ramón de Carranza i Cadiz er der dg ikke så meget at komme efter. Kun en enkelt gang har de måtte forlade banen som tabere, her efter at der er afviklet 17 hjemmekampe. Vi er ret sikre på, at de henter endnu en sejr i dette opgør.

*

Almeria har lidt andre udfordringer, da de ligger på den sidste plads over nedrykningsstregen, med kun 4 point til holdet lige under. Men det er svært at se hvorfra succesen skulle komme fra.

Formen er helt til hundene. Kun 1 point i deres 5 seneste kampe og på udebane har de kun hentet 3 sejre i sæsonens 16 kampe på fremmed græs. Det bliver en hård dag på kontoret og den ender med mere end overarbejde – nemlig et nederlag.

Cadiz – Almeria = 1 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top