Sikre

Fredagens “Sikre” spil fra Spanien…

Man kan godt mærke at sommeren så småt er begyndt at nærme sig Danmark og solens stråler er begyndt at få magt. Det kan de dog allerede mærke i Spanien, hvor vi har nørdet i La Liga 2.

Alcorcon – Leonesa = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Alcorcon ligger med 5 runder tilbage, kun 4 point fra nedrykningsstregen, så der er ikke plads til så mange fejl, hvis man vil undgå en nedrykning. Men formen bakker ikke den svære situation op.

Kun 2 sejre i deres 10 seneste kampe og de 5 endte med nederlag. Hjemme er der også kun 1 sejr i de 7 seneste kampe foran egne fans, så hverken form eller hjemmebane styrken er noget at råbe hurra for.

*

Leonesa ser ud til at have forstået alvoren i deres placering lige over dagens hjemmehold. Det skyldes en bedre score, for her er det også kun 4 point der skiller dem fra fiaskoen.

Men modsat hjemmeholdet har Leonesa fået 10 point i deres 4 seneste kampe og er blandt de mest formstærke hold i La Liga 2 i denne periode. Vi tror på endnu en kamp med point til Leonesa og findes der en vinder, tror vi også på gæsterne i det tilfælde.

Alcorcon – Leonesa = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top