Sikre

Fredagens “Sikre” spil fra La Liga…

Så er det slut med pokalkampene i denne omgang og med weekendens komme, er det igen de normale ordinære turneringskampe, som det er noget nemmer at holde styr på – selv om det er gået helt OK.

Ath. Bilbao – Las Palmas = 1 = Odds 1,42
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Ath. Bilbao er ikke rigtigt noget i denne sæson og slutter næsten med statsgaranti, på en eller anden ubetydelig placering midt i tabellen. Det er grundet manglen på stabilitet og det er faktisk uanset om det er hjemme eller ude.

Hjemme på Estadio San Mamés i Bilbao plejer de normalt at være rigtigt stærke, men det har de kun vist glimt af i denne sæson. For 3 sejre efter 10 kampe, er slet ikke det de plejer at levere til hjemmepublikummet.

De har dog kun tabt 3 kampe, så de forstår at lukke af og med tanke på gæsternes formåen på fremmed græs, så skulle det ikke være et problem for selv et Bilbao mandskab der lige mangler lidt.

*

Las Palmas har spillet 11 kampe på udebane og det har resulteret i 1 sejr, 1 remis og de resterende er tabt. Med en score på 5-28, er det tydeligt at se, at de ikke befinder sig vel på fremmed græs.

Las Palmas ligner nedrykkere, men der er stadig muligheder, selvom de ligger placeret under stregen. Men 3 point kan gøre den store forskel og sende dem op den rigtige side. Det sker bare ikke i dag, for på udebane er der ikke meget håb for point.

Ath. Bilbao – Las Palmas = 1 = Odds 1,42
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top