Sikre

Fredagens “Sikre” spil fra Frankrig…

Vi starter denne fredag op i den næstbedste franske række Ligue 2, hvor vi har fundet et opgør, som vi ikke kan sige er et af dagens helt “Sikre” spil og derfor har vi naturligvis valgt samme.

Chateauroux – Le Havre = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet når du spiller…

Chateauroux er et jævnt hold i den næstbedste franske række, men har alligevel placeret sig lige under de sjove pladser, med kun 1 point op. 7. pladsen er en placering bedre en dagens gæster fra havnebyen Le Havre.

Formen er blandt rækkens bedste og de ER bedre hjemme end ude, hvor de kun har tabt 2 kampe. Scoren hjemme på Stade Gaston Petit efter 14 kampe her, er på 20-10 – så de er at betragte som et godt hjemmehold og vi tror ikke på et nederlag.

*

Le Havre er også ganske godt kørende hjemme, men kampen i dag spilles ude og her har de haft det stramt en stor del af sæsonen. Kun 4 sejre efter 15 udekampe og de seneste 3 af slagsen har givet helt klare nederlag.

Formen er bestemt ikke prangende, men heller ikke helt til hundene, hvis man tager udebanekampene væk fra statestikken. Så det er helt tydeligt at der i denne periode er stor forskel på de to holds styrke og Le Havre’s ligger bestemt ikke på udebane.

Chateauroux – Le Havre = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet når du spiller…

To Top