Sikre

Fredagens Sikre spil fra EM slutrunden…

I dette opgør vurderer vi på redaktionen, at det bliver et tæt og sikkert også et kedeligt opgør. Selvfølgelig ikke for de enkelte nationers fans, men for os andre fodboldtosser, vil det nok ikke være en af de kampe der går over i historiebøgerne efter denne slutrunde. Til trods for Corvid udfordringer i den svenske lejr, tror vi mest på vores skandinaviske naboer i dette opgør.

Sverige – Slovakiet = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Sverige kom rigtigt godt fra land i deres første gruppekamp ved denne sommer EM slutrunde. De havde nok selv håbet på point, men nok ikke troet så maget på det, at de ville melde det ud før opgøret. Men den svenske defensiv stod sin prøve og den virker rigtigt godt organiseret. Hvis de havde samme kvaliteter i den anden ende, ville de faktisk være en af favoritterne ved dette EM. I kampen mod Spanien mistede de alt for hurtigt bolden, men viste dog en masse mod i spillet. De stod ikke bare og forvarede sig.

Men det var svært for Sverige, for spanierne er et boldfast mandskab som ikke er meget for at slippe bolden. Ligeledes var spanierne hurtige i deres genpres, så svenskerne fik ikke meget ro og plads når de havde bolden. De får nok ikke mere ro i dag, men vi vurderer at de får mere plads til deres offensive fase og kan de få hul på bylden, så vinder de også dette opgør. Men vi ved godt, at muligheden for remis er til stede, da dagens modstandere kan nøjes med det ene point og stadig være godt med.

*

Slovakiet havde også succes i deres første gruppekamp og det var mod Polen, som var udråbt som en af favoritterne i gruppen til at gå videre. Det betyder faktisk, at Slovakiet topper gruppen foran både Spanien og Polen – hvilket ingen havde set ske før dette EM begyndte. Det er da også letetre at vinde fodboldkampe, når modstanderne scorer målene for ens hold. Det var tilfældet, da Szczesny sendte bolden i eget net, efter en masse roderi foran målet. Det tog lige polakkerne lidt tid at komme sig over det og stillingen evd pausen var 0-1 til slovakkerne.

Polakkerne virkede som om de havde talt sammen i pausen og ville vaske den plet af sig. De kom da også tilbage på rette kurs allerede 1 minut inde i 2. halvleg, da Linetty fanger et indlæg i feltet. Det er selvfølgelig lettere at spille mod 10 mand end 11 af slagsen. Det blev en mulighed da Polen fik smidt Krychowiak ud efter sit andet gule kort i det 62. minut. Det udnyttede slovakkerne og slog til i det 69. minut ved mål af Skriniar, efter flot forarbejde af Hamsik, til slutresultatet 2-1. Polakkerne kunne ikke lukke slovakkernes defensiv op – men de var jo også kun 10. mand på banen. Dermed var EMs første store overraskelse var en realitet.

Sverige – Slovakiet = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top