Sikre

Fredagens Sikre spil fra belgiske Jupiler League…

Der er ikke mange valg at foretage, når man ser ned over dagens spille program og vi er da også kun faldet over et enkelt opgør, som faldt ind under vores radar og principper. Men nu vare det ikke længe før de øvrige turneringer igen kommer i gang.

Oostende – Anderlecht = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Oostende er startet med 2 rene nederlag og en remis og har derfor kun opnået “1” point. Derfor ligger de naturligvis i bunden af Jupiler League, en placering over Gent med “0”point, der lige har fyret deres danske træner Jes Thorup. Han røg efter kun 2 nederlag – så den nye træner er allerede under stort pres i Gent, da han tabte første opgør.

Men her er det Oostende det drejer sig om og her er træneren sikkert også under gevaldigt pres, selvom Oostende har fået 1 point. Selvfølgelig vil de stå endnu tættere sammen i dette opgør og håbe på mindst det ene point igen. Men vi vurderer på redaktionen, at det bliver svært at holde dagens gæster fra at score og Oostende derfor taber med 0-1 eller 0-2 hjemme i dag.

*

Anderlecht har spillet 3 runder og fået point i dem alle sammen. 1 sejr og 2 gange remis er det blevet til indtil videre. Anderlecht har scoret 6 mål i de 3 kampe så det ser ud til at de har fået skudt kanonen ind op til sæsonstarten. Det blev 2-2 på udebane mod KV Mechelen, som er et ganske habilt hjemmehold.

De 2 efterfølgende kampe gav hhv. en sejr på 3-1 og en remis på 1-1, så der er også blevet lukket mål ind i alle 3 kampe. Det er dog tydeligt at se, at defensiven bliver bedre og bedre for hver runde og mod et mandskab som Oostende, burde defensiven kunne lukke helt af og holde buret rent for første gang i sæsonen.

Oostende – Anderlecht = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top