Sikre

Fredagens Sikre spanske tip på BN…

Der er kun 15 tilbage af turneringen i den næstbedste spanske og der er både tæt i toppen og i bunden. Begge dagens mandskaber har noget i klemme – og det er fra hver sin ende af rækken de kæmper. Intet er selvfølgelig afgjort med så mange runder tilbage – men for mange dårlige resultater, kan koste i den sidste ende.

Espanyol – Oviedo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Espanyol virker til at have fundet tilbage i sin vante form, der før var årsagen til at de toppede La Liga 2 det meste af sæsonen. Men et formdyk har sendt dem på 2. pladsen og nu er der pludselig kamp om at rykke direkte op i La Liga. I dag er det hjemme på RCDE Stadium og her har de ikke vist så mange svagheder. 10 sejre i 13 kampe og en enkelt remis – det er ret stabilt.

Alle hold har nogle kampe eller perioder hvor det ikke lige spiller og den mener vi at Espanyol har overstået. Den ene af sejrene var på udebane over det nuværende tophold Mallorca, så Espanyol har ikke kun genfundet styrken, men også kampen om 1. pladsen og en direkte oprykning,

*

Oviedo tumler rundt og vil sikkert ende lige over stregen når sæsonen er slut. Men de skal dog passe på med ikke at falde for meget i søvn, for nedrykningsstregen er inde for rækkevidde. Et par dårlige runder og Oviedo begynder at få sved på panden og presset vil blive anderledes ubehageligt.

Det er ikke på udebane at de skal sætte deres lid til point, men de har alligevel få fedtet sig til nogle gode point på fremmed græs. For Oviedo er næsten eksperter i at spille remis. Ikke færre end 12 ud af 26 kampe er endt remis – og det er da også det der har holdt dem oppe over stregen. De ryger nok ikke under stregen i dag, men de taber helt sikkert til topholdet.

Espanyol – Oviedo = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top