Sikre

Fredagens “Sikre” spanske spil på BN…

Vi starter dagens anbefalinger i den sydlige del af Europa, mærmere betegnet Spanien, hvor det er landets næstbedste række La Liga 2, der har fået æren i, at lægge kamp til dagens “Sikre”.

Cadiz – FC Barcelona B = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får din indsats 3x igen som Bonus…

Cadiz er La Liga 2s absolut mest formstærke hold og det har de været i en periode. Kun 1 nederlag i de 10 seneste ligakampe bevidner om stor stabilitet og et kompetent mandskab.

I dag spiller de hjemme på Ramón de Carranza i udkanten af Cadiz og her har de kun tabt 1 enkelt opgør foran deres egne fans. Deres defensiv plejer at være rigtig god og i deres 10 seneste kampe har de kun lukket mål ind i 3.

Selv om det er FC Barcelona’s talenttrup der kommer på besøg tror vi ikke på, at de kan stille noget op mod et hold der har sat kursen direkte mod La Liga.

*

FC Barcelona B er som omtalt talenttruppen i klubben og plejer at være med i den anden ende af La Liga 2, men har i denne sæson skuffet fælt. Pt. er de placeret som nr. 17, kun 1 point fra nedrykningsstregen, hvilket er langt fra normalt.

Og det har faktisk virket som om, at formen stille og roligt er blevet ringere og ringere. Fra en ellers normal start, gled de over i en masse kampe der endte remis for så at løbe ind i det ene nederlag efter det andet i denne periode.

Vi kan ikke helt sige hvad der er galt for talenttruppen, men det fungerer ikke. Og alle vil gerne slå dette mandskab og med den form som Cadiz har fremvist i en lang periode, kommer dette unge mandskab til kort.

Cadiz – FC Barcelona B = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får din indsats 3x igen som Bonus…

To Top