Nyhed

Fredagens Sikre spanske La Liga opgør…

Så fløjtes der igang i den bedste spanske række og vi er ikke i tvivl om, at der vil komme nogle gedigne overraskelser i starten af sæsonen. Dem vandrer vi selvfølgelig udendom og idag starter vi med den Sikre fra netop La Liga.

Ath. Bilbao – FC Barcelona = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Ath. Bilbao har haft en jævn optaktfase, hvor de på ingen måde har vist, at man skal forvente overraskelser fra deres side. Det der i redaktionen øjne forstærker Bilbao i dag er, at det er et slags lokalbrag da de også kommer fra den nordlige del af Spanien.

Bilbao har faktisk gjort det fint de senere år når de har mødt Barcelona. De seneste 2 indbyrdes møder er endt remis, men her var Bilbao i langt bedre form end de er i denne periode. De skal nok bide fra sig – men de taber.

*

FC Barcelona har traditionen tro mødt stærke hold i deres optaktsfase, hvor de kun har tabt et enkelt opgør. Det var i den første træningskamp mod Chelsea – alle øvrige er vundet. Her tæller mandskaber som Arsenal og Napoli.

Så FC Barcelona er traditionen tro klar fra start og det vil Bilbao få at mærke. Her vil der ikke være præmiere nerver, for det er et hold af spillere der har prøvet rigtigt meget, krydret med nogle nye klasse spillere. Sikker sejr.

Ath. Bilbao – FC Barcelona = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top