Nyhed

Fredagens Sikre spanske La Liga 2 kamp…

Vi starter op nede i varmen, for hvem savner ikke den nu og i den kommende periode – men sådan er det at bo i Danmark – så Spaniens næstbedste række lægger kamp til denne anbefaling. 

Girona – Tenerife = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Girona i midten af La Liga 2 og har ikke været i den form, som man arbejde hårdt på før sæson start. I de første 14 runder er der kun opnået 6 sejre – men også 6 nederlag – når man ser på både ude og hjemme kampe.

Men det er på udebane at der er problemer, for hjemme er det kun en enkelt gang de har sat alle 3 point til, ellers er de 14 af Gironas 20 point, hentet foran egne fans. Vi er sikre på, at de næste 3 kommer i dag.

*

Tenerife er i overhængende fare for, at skulle slås med nedrykningstregen i den sidste halvdel af sæsonen. Med 14 point efter lige så mange runder, skal der til at ske fremskridt, hvis de ikke skal spille under det pres, den streg giver alle hold og klubber.

Tenerife har fordelt sine 14 point med ca. halvt af hvert hjemme og ude. Altså de spiller nogenlunde lige ringe i begge typer kampe. Tenerife har kun vundet en gang i Girona og her skal vi tilbage til 2009. Det bliver heller ikke lykkens gang i denne kamp.

Girona – Tenerife = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top