Nyhed

Fredagens “Sikre” spanske La Liga 2 anbefaling…

Så ramte vi endnu engang weekenden og starter op denne fredag med en næsten foræring fra den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor vi stort set er stemsikre på dette udfald.

Gijon – Cordoba = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny Kunde = 122%

Gijon tilhører ikke mesterskabs favoritterne i La Liga, men er nu et hæderligt hold alligevel. De ligger da også placeret midt i ligaen som nr. 10 g tilhører de hold der har lukket færrest mål ind.

Og deres fornuftige placering skyldes en god defensiv, som så også koster lidt i den anden ende og derfor ender en del kampe remis. Men dagens gæster er i en så dårlig forfatning på udebane, at det er svært at undgå at vinde over dem.

*

Cordoba er La Liga’s ringeste mandskab på fremmed græs. Efter 4 forsøg har de stadig deres første point til gode, og har opnået en score på 3-13. Så der er en hel del arbejde der skal gøres, før der kommer point ind på kontoen efter en udekamp.

Og det arbejde er ikke gjort til i dag, selv m de nok ikke taber stort. Men Gijon kan godt hove nogle store sejre hjem og de seneste 5 gange Cordoba har gæstet Estadio El Molinón, er de 4 endt med et nederlag.

Gijon – Cordoba = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny Kunde = 122%

To Top