Nyhed

Fredagens Sikre spanske julekamp…

Vi starter denne sidste fredag op før jul, med et spil fra den næstbedste spanske liga, nemlig La Liga 2. Her er vi nok ikke helt på højde med Bookmakerne, men med en gardering føler vi os ret “Sikre”.

La Coruna – Tenerife = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus at spille for…

La Coruna ligger i bunden af den næstbedste række og ligner et mandskab der ikke overlever sæsonen i den næstbedste spanske liga. Kun 12 point efter 20 kampe er det blevet til og der er 5 point op til holdet på næstsidste pladsen.

Dagens gæster ligger som det bedste hold under stregen, med med 7 point mere end La Coruna. Så dette er et af de opgør som de bør vinde. hvis der skal være den mindste tro på overlevelse. Det ser vi dog bare ikke ske og en remis vil være det bedste de kan hente på dagen – efter vores opfattelse.

*

Tenerife er i denne sæson ikke helt som de andre -hold. De spiller faktisk bedre på udebane end hjemme på ferieøen. Kun 8 point er det blevet foran diverse turister og hjemmepublikum, mens de på udebane har hentet 11 point.

Tenerife har i forvejen et godt tag på dagens hjemmehold og vi skal flere sæsoner tilbage for, at finde det seneste nederlag. Men et er historie – i dag er det nutid – og her forventer vi mindst det 1 point med hjem til mandskabet fra Tenerife.

La Coruna – Tenerife = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus at spille for…

To Top