Nyhed

Fredagens Sikre spanske jule anbefaling…

Efter en uge med både Champions League, Europa League, Pokalkampe og udsatte kampe, er vi tilbage til de ordinære turneringskampe. Så det er en helt normal weekend hvor vi starter op i La Liga, for dem der ikke er til julefrokost.

Villarreal – Atl. Madrid = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Julebonus som NY spiller…

Villarreal har ikke en særlig god november at se tilbage på. Her opnåede man kun 1 point i 5 kampe og det har naturligvis sat dem tilbage i tabellen, hvor de pt. optræder på en 13 plads. Kun 5 point fra bundstregen.

Vi tror dog ikke at de ryger ned efter denne sæson, men de skal se at få ændret på deres setup og koncept, hvis det ikke skal blive en realitet. De er selvfølgelig bedre hjemme end ude, men dagens gæster giver dem ikke en længe ventet sejr, men muligvis en remis – med en masse held.

*

Atl. Madrid er ikke på helt samme styrke som i starten af sæsonen. De har da også haft CL at se til, hvor de stadig ikke har sikret sig endnu. Men med en hjemmekamp mod russiske Lok. Moskva, som ligger sidst, burde de selv afgøre det.

Med en placering som nr. 6 i La Liga er tingene da heller ikke helt skæve. Stadig kun 3 nederlag i hele sæsonen i alle turneringer er stadig et godt resultat indtil videre. Det ene af de nederlag er i La Liga og det var ude mod Real Sociedad i september, men siden har de vundet 1 opgør og spillet 4 gange remis. Vi tror heller ikke på nederlag i dag.

Villarreal – Atl. Madrid = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Julebonus som NY spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top