Sikre

Fredagens Sikre spanske anbefaling…

Den spanske forårsvarme er så småt ved at ramme landet, men der er et stykke vej igen. Det samme gælder for dagens hjemmehold, der nærmer sig de sjove pladser – men har et stykke vej igen. Det er La Liga vi hr hentet opgøret i.

Betis – Levante = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Betis tabte til lokalrivalerne fra Sevilla, men dog kun med 0-1 på udebane. Så formen er rigtig fornuftig og i dag er de hjemme på Benito Villamarín, hvor de har hentet de fleste af deres point denne sæson. De er stadig med fremme i det sjove felt, med deres nuværende 6. plads. Den sidste plads der giver adgang til Europa.

Formen er faktisk rigtig god og havde det ikke været for nederlaget til lokalrivalerne, havde de haft La Ligas bedste. Men efter 4 sejre i streg, måtte de altså se sig besejret. Det har ikke ødelagt hverken det gode humør eller form hos Betis og de genoptager deres sejrsstime i dette opgør.

*

Levante er faktisk også rigtigt godt med i denne sæson. Især når man ser på klubbens økonomi og spiller materiale. Den nuværende 9. plads er rigtigt fornemt. Selvfølgelig har de deres udfordringer med de bedste hold, men de har da slået Atl. Madrid og spillet remis mod Real. Så helt uefne er de altså ikke. De nåede også helt pokal semifinalerne, hvor de røg ud til finalisterne fra Bilbao.

Men de er ved at lande i ingenmandsland og er måske også lidt slidte efter en god sæson. De kan ikke ryge ud af La Liga og muligheden for international succes, kræver et mirakel. De har kun vundet 3 ud af 13 udekampe, så det er ikke her de har deres metier. Vi tror på et tæt opgør, men med en sikker hjemmesejr til trods.

Betis – Levante = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top