Nyhed

Fredagens “Sikre” spanske anbefaling på BN…

Malaga er et dejligt område i Spanien, hvor temperaturen sjældent bevæger sig under 11 grader. Og maden er bestemt heller ikke at kimse af, med inspiration fra Middelhavet og det klima der er omkring området. Men de kan og spiller også fodbold her – men spiller dog kun i La Liga 2.

Malaga – Almeria = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Malaga ligner et hold der sagtens kunne ende i La Liga efter denne sæson. De har gennem hele sæsonen i La liga 2 lignet nogle alvorlige bejlere til den direkte oprykning. De ligger da også nr. 2, med 1 point til nr. 1 og det samme til nr. 3.

De har kun haft 2 udfald hjemme på La Rosaleda foran egne fans og det ene var til topholdet fra Granada. Men ellers har de vundet de 9 øvrige, hvor de kun har lukket 6 mål ind. Vi kan kun se det går en vej i dag.

*

Almeria ligger hele 13 point efter dagens hjemmehold og det skyldes de udfald som holdet rammer ind i mellem. Det er faktisk sådan en periode de er inde i lige pt. Det skyldes alt for mange remis’er og det koster point.

På udebane er de heller ikke særligt stærke og har kun 2 sejre i denne sæson, efter 11 udekampe. Det ligner en midterplacering når sæsonen er slut og vi forventer da heller ingen point i dag til gæsterne.

Rent historisk, så har de sidste 5 møder mellem disse 2 hold hjemme og ude, givet sejre til udeholdet. Selv om det er historie er det også et pejlemærke til dette opgør – udover form og niveau.

Malaga – Almeria = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top