Nyhed

Fredagens Sikre spanske anbefaling fra La Liga…

Årets første fredag i 2020 byder også på nogle attraktive kampe og vi starter denne fredag op med et opgør fra den bedste spanske liga. Vi er endda lidt overraskede over, at odds’et er så højt på vores favorit – men TAK for det.

Sevilla – Ath. Bilbao = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Sevilla ligger nr. 3 i denne sæsons udgave af La Liga og der er kun 3-5 point op til de 2 øverste rivaler fra hhv. Barcelona og Madrid. Det skyldes en godt sammensat sæson, hvor man også i vandt sin gruppe i EL. Så indtil nu har det godkendt.

Selv om der er smidt et par kampe på gulvet hjemme i Sevilla, så er de stadig et rigtigt stærkt mandskab foran egne fans. Når man satser på flere turneringer, så kan det også koste lidt på den hjemlige front. Sevilla er klart det bedste hold af disse 2 og vil vinde sikkert hjemme i dag.

*

Ath. Bilbao har kun vundet 1 udekamp, men har alligevel gjort det habilt på fremmed græs. For 5 af de 9 gange de har været gæster, har de hentet det ene point med hjem og derfor er de ikke helt sakket bagud i forhold til næste sæsons muligheder for at spille internationalt.

Det lykkedes ikke at komme med i sidste sæson, så Bilbao er naturligvis sultne for, at tage det næste step. Men selv om de henter mange remis’er på udebane, så ser vi ikke dette ske i dag. Dertil er Sevilla lige en klasse for skarpe i denne sæson.

Sevilla – Ath. Bilbao = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top