Sikre

Fredagens Sikre spanske anbefaling…

VM kvalifikationen til næste sommers VM i Qatar har igen spillerunder i weekenden og de første dage i næste uge. Vi har taget et grundigt kik på de mange kampe og alt for mange er alt for oplagte. Det betyder så også at odds’et er under de 1,40, som er vores mindste. De få der kunne være interessante har vi ikke haft den rigtige mavefornemmelse omkring. Derfor er der kun denne spanske La Liga 2 kamp i dag, men den er også ganske fornuftig.

Valladolid – Malaga = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds…

Valladolid har måske ikke haft en skidt sæsonstart, men hvis de vil med i det sjove ræs omkring oprykning, skal de til at være mere jævne i deres præstationer. Der er stadig kun få point mellem pladserne fra nr. 4 til 12-13 stykker, så der er mange der har det på samme måde i denne periode i La Liga 2. Som dagens gæster har Valladolid for lidt at skyde med på udebane. I weekenden kamp netop på udebane mod Ponferradina, så man et Valladolid mandskab der holdte sig til konceptet og ikke skabte for stor afstand mellem kæderne.

Resultatet blev 2-2, hvilket er en fremgang i forhold til de tidligere dårlige resultater på udebane. Så det virker bestemt som om, at efter 9 runder er Valladolid ved at finde sig selv og den form de vil spille efter. Vi fornemmer at hjemmehold som er på vej frem og vil komme højere op i tabellen og lege med om kval pladserne. Det vil dagens sikre hjemmesejr være endnu et bevis på.

*

Malaga hænger en smule for meget i bremsen i denne sæson og skal have et helt andet koncept for udebanekampe, hvis de ikke skal kæmpe for at undgå nedrykning. Hjemme har de indtil videre gjort det hæderligt og fået de forventede point. Senest i weekenden havde de besøg af et af topholdene Fuenlabrada, som Malaga slog med 1-0. Malaga scorede efter en ½ times spil og derefter ville de ikke mere i den kamp.

Det var Fuenlabrada der overtog kontrollen i 2. halvleg, men havde ikke det fornødne held foran målet. Vi mener at Malaga skal være glade for at de fik alle 3 point med i omklædningsrummet, for det var tæt på at gå galt flere gange i slutningen af kampen. Vi mener ikke at Malaga er så langt fremme i deres udvikling at de får point med hjem fra en udekamp. Det er blevet til 1 point og en målscore på 3-10 på udebane. Det eneste der ændrer sig efter dette opgør er at, scoreren der bliver endnu ringere. Vi tror ikke på point til dagens gæster.

Valladolid – Malaga = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds…

To Top