Nyhed

Fredagens “Sikre” spanier fra La Liga…

Sidste weekend var det den engelske Premier League der åbnede ballet og i denne er det bl.a de spanske La Liga, der nu også lægger fra land, med mange nye indkøb i de forskelligt klubber til den nye sæson.

Betis – Levante = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Betis er ikke et af de mandskaber der har smidt om sig med penge og vi vurderer på BN, at de har mindst den samme styrke som i seneste sæson, der gav dem en fornem 5. plads med direkte adgang til Euro League gruppespil.

Så de er godt forberedt og har spillet nogle godkendte kampe op til med godkendte resultater. Hjemme på det “lille” stadion i Sevilla. er det et meget stærkt mandskab og det vil Levante få at føle. Der udover tabte de den sidste kamp i Levante med 0-2, så der er også en lille revanche til gode.

*

Levante sluttede nede i ligegyldigheden efter sidste sæson, men har foretaget nogle interessante indkøb. Vi tror dog ikke at de får indflydelse i dette opgør, da Levante som samlet mandskab er en kende over hjemmeholdets niveau.

Men det er første runde og her er der nogle gange premierer nerver eller et manglende 100% fokus. Dog mener vi, at Levante skal være heldige hvis de skal hente en sejr, men en remis er selvfølgelig nærliggende i første runde – vi tror bare mest på en hjemmesejr.

Betis – Levante = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top