Sikre

Fredagens Sikre Spanier fra La Liga…

Dagens første anbefaling denne fredag har vi hentet i den bedste spanske række La Liga, som efterhånden har fået afviklet flere runder og det er blevet lidt nemmere at fornemme tendenserne.

Sevilla – Valladolid = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Sevilla kæmper lidt med at fastholde den umiddelbare CL placering, som de indtager lige pt. Lidt for mange gange remis, betyder at de hold der ligger lige under kommer hastigt nærmere. Sevilla’s umiddelbare 4. plads er den sidste CL plads, så der skal strammes til nu.

Der har været for mange kampe der er endt remis. Det var fint at få remis hjemme mod FC Barcelona, men hold som Villareal og Levante stjal også point fra Sevilla – men det var på udebane. Nu er man hjemme igen og med tanke dagens gæster – så er det en sikker sejr.

*

Valladolid har sine udfordringer og skal efterhånden til at finde et middel som kan give point, for eller ender det med at de skal et smut ned i La Liga 2. Selv om der pt er 7 point, så er det ikke så meget hvis man ikke selv får nogen point overhovedet.

Kun de hold der ligger i samme situation og de hold der ligger nederst, får Valladolid point imod. Det hold de skal møde i dag ligger i den modsatte ende og det vil være tydeligt at se på både spil og resultat. Valladolid taber med mere end 1 mål i dag.

Sevilla – Valladolid = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top