Sikre

Fredagens Sikre spanier fra La Liga 2…

Så ser det ud som om den danske sommer trods alt bliver et fænomen i 2020, for det har virkelig ikke været sommervejr endnu – af den gode slags. I Spanien er vejret som altid varmt på denne årstid, men det valgte spil indeholder ikke meget varme.

Oviedo – R. Santander = 1 = Odds 1,70
Spillethvor du får den HØJESTE Bonus at spille med…

Oviedo har forlængst sikret sig endnu en sæson i den næst bedste spanske række og har faktisk en god form under disse omstændigheder. Kun 2 kampe af de 9 der er spillet efter genstarten er tabt. Udebanen har det tungt, men hjemme på egne græsstrå er de ganske habile.

Her er kommet 2 sejre og 4 gange remis og med tanke på dagens gæster, så burde det være barnemad. Oviedo tænker også på placeringen, da der er stor forskel bare på 2-3 placeringer i, hvad man får i bonus som klub. Sikker sejr.

*

R. Santander er helt til hundende i denne sæson og ryger ned i glemslen for mindst en sæson. Efter 40 kampe er det kun blevet til 5 sejre og ikke mindre end 17 nederlag. En masse kampe er endt remis, hvilket betød at Santander lige holdte sig indenfor muligheden til at overleve.

Men efter genstarten virkede det ikke som om Santander var kommet i gang og holdet hat tabt 6 af de 9 kampe der er spillet.Selv om der kom lidt glæde ind i truppen i seneste opgør med en sejr over Numancia som også ligger skidt, så ER Santander rykket ud og det er motivationen også.

Oviedo – R. Santander = 1 = Odds 1,70
Spillethvor du får den HØJESTE Bonus at spille med…

To Top