Sikre

Fredagens Sikre motivations weekend på BN…

Dagens kampprogram er ikke værd at skrive hjem om og vi har derfor besluttet, at lægge alle vores æg i de kampe der spilles i denne weekend. Det er nemlig ved at være den sidste runde i rigtig mange ligaer. Derfor er motivation og spillested en helt klar faktor i kampene i diverse ligaer i de sidste runder.

Er det et mandskab der ikke kan nå noget som helst, hvor formen er enten dårlig eller ujævne og de også spiller på udebane – så skal man nok ikke regne med særligt meget. Mange hold i den situation spiller bedst hjemme, naturligvis i respekt for deres fans på tilskuerpladserne.

Til gengæld er de mandskaber der har noget på spil meget motiveret – og det er selv om de spiller både hjemme og ude. Her vil man ofte se overraskende resultater, som ikke var kommet bare for 5-6 runder siden. Men ofte får bundhold medvind i sejlene i de sidste runder – så her kan der være nogle rigtige ode penge at tjene.

Ligeledes er de mandskaber der spiller efter at lande enten på en Play Offs plads – eller en plads til en af de europæiske turneringer også yderst motiverede. De vil ofte også ramme en god form her i den sidste fase af turneringen.

Så de sidste runder handler meget om motivation og muligheder. Det skal man huske at tage med når man sætter sine tegn. Et normalt sikkert hjemmehold kan tabe grundet manglende motivation, hvis de er endt midt i rækken og ligeledes et normalt ringe udehold, kan pludselig nærmest gå på vandet.

SÅ det er perioden hvor der kan tabes “Sikre” kampe og det er perioden hvor der kan spindes en masse guld, hvis man rammer de overraskelser der helt sikkert vil komme.

Vi er tilbage igen i morgen…

To Top