Nyhed

Fredagens Sikre Premier League valg på BN…

Efter en lille uges pause i Premier League, hvor der er blevet spillet kampe i FA Cup’en og de andre mindre pokalturneringer, så er det igen tid for toppen af poppen. Det er ikke de bedste mandskaber i rækken vi her har fat i, men denne sæsons mindre overraskelse er med.

Sheffield Utd. – West Ham = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Sheffield Utd. rykkede op i Premier League til denne sæson og har spillet modigt gennem hele sæsonen indtil nu. Ikke mange hold baserer deres spil på boldbesiddelse både ude og hjemme, men det fastholder Sheffield Utd – og det har båret frugt.

I den seneste PL kamp hjemme mod Liverpool, prøvede man heller ikke at spille alibi bold. Selv om det var svært, så sparkede Sheffield Utd. ikke bare bolden væk under pres – men spillede sig ud af det. Det er også årsagen til, at de ligger med fremme på en 9. plads, kun 2 point fra 5. pladsen som er den sidste europæiske plads.

Det har dog ikke givet dem en stabil hjemmebane, men man skal også huske at de er oprykkere. Men mod de mere jævne til ringe hold i rækken, så er de ganske habile hjemme foran egne fans på Bramall Lane. Vi er sikre på, at de henter alle 3 point i dag.

*

West Ham har de modsatte udfordringer, med kun 2 point ned til stregen. De vandt deres seneste opgør hjemme mod Bournemouth og smuttede dermed forbi dem i tabellen. Så ingen tvivl om, at de ikke kan være tilfredse med deres præstation indtil videre.

Kun 6 ud af 20 kampe har givet alle 3 point og scoren hedder 25-32. Det er svært at tro, at West Ham har så meget mere at byde på, end det de allerede har vist i sæsonen. West Ham kommer til at kæmpe resten af sæsonen lige omkring stregen og dagens resultat kommer ikke til at talt til West Ham’s fordel.

Sheffield Utd. – West Ham = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

[sg_popup id=34623]

To Top