Sikre

Fredagens Sikre Premier League valg på BN…

Så blev det weekend og her ved vi jo at der altid er kampe fra Premier League og andre af de helt store ligaer. Dagens sikre er fundet i netop Premier League, hvor vi mener at hjemmebanen absolut vil give hjemmeholdet en klar fordel.

Wolves – Crystal Palace = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

Wolves er et godt mandskab, men har ikke fået det til at spille helt endnu. En stærk defensiv har holdt dem inde og givet dem gode resultater, men offensiven halter stadig for meget bagefter. Kun 6 mål i 6 kampe er lige i underkanten. Selv om pilen ikke står lodret i vejret rent form mæssigt – så er kurven helt sikkert opadgående.

De seneste 3 kampe har givet 7 point, efter 2 kampe hvor det så rigtigt skidt ud rent defensivt. Det er dog ingen skam at tabe til City med 1-3, men efterfølgende tabte man til West Ham med 1-4. 2 kampe har givet 7 af de 8 mål der er lukket ind, men det virker til at være kommet på plads. Så vi tror på Wolves hjemme på Molineux.

*

Crystal Palace ligger på pladsen lige over dagens hjemmehold som nr. 7, dog med samme pointantal. Crystal Palace slå sådan set med de samme udfordringer som dagens hjemmehold, selv om de startede med at slå Manchester Utd. i den første udekampe. Efterfølgende tabte de så 0-4 i Chelsea.

Crystal Palace slås der udover også med en hel del skader i truppen, samt sygdom. Så det vil nok blive en taktisk præget kamp, med 2 stærke defensiver. Men i den sidste ende tror vi at hjemmeholdet nok skal få hul på bylden, mod et skadesramt udehold.

Wolves – Crystal Palace = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

To Top