Nyhed

Fredagens “Sikre” Premier League match…

De engelske hold står foran et næsten umenneskeligt program, men det giver heldigvis os Bettere en masse at spille på og tjene en masse skejser. Permier League holdene kan godt smørre ærmerne op, for nu får de nok at se til.

Wolverhampton – Liverpool FC = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID ved online spil…

Wolverhampton er det næste hold der står for tur i forhold til gæsternes form og formåen i denne sæson. Men formen er steget på det sidste og der er kommet 3 sejre i lige så mange kampe.

Man kom ellers godt fra lan, men oktober og november gjorde ondt på Wolves og derfor faldt de lidt tilbage i tabellen og ligger pt. nr. 7. Det er faktisk slet ikke dårligt.

Selvfølgelig kan de vinde, men vi tror bare ikke på at de kan finde det frem der skal til i forhold til et hold som Liverpool. Held og en dårlig dag hos gæsterne er et minimumskrav – og den tror vi alligevel ikke på.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Liverpool og Klopp byder virkelig op til dans i denne sæson og er nok den eneste bejler til mesterskabet, ud over City som var forventet.

Men Klopp har igen vist, at han kan skrue et godt mandskab sammen og få succes, men om det rækker hele vejen, vil juleperioden kunne give et fingerpeg om.

Men det bliver ikke i dag, at de knækker sammen, med den form og det spil de lægger for dagen i denne periode. Vi regner med endnu en stensikker sejr til gæsterne fra Liverpool.

Wolverhampton – Liverpool FC = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID ved online spil…

To Top